Simhallen

Du träffar oss i Sollentuna simhall med adress Stubbhagsvägen 2 i Sollentuna

Klubbens bassängtider är:
Måndagar 21.00 – 22.00
Lördagar 07.00 – 08.30 (observera att simhallen öppnar 07.00)

Simhallen har ett inpasseringssystem med ett chip-armband. För att få sitt armband måste man betala en engångskostnad till simhallen på 150 kr. Dykklubben har tyvärr inte möjlighet att stå för denna avgift, utan den får varje medlems själv stå för.

Simhallspersonalen vet att vi i klubben själva löser ut våra armband. Dock är det inte möjligt att få ut sitt armband en lördagsmorgon kl 7. Däremot går det att komma alla vardagar för att få ut sitt armband, så att man är förberedd när man kommer på lördagen.

Vissa avvikelser kan förekomma, då det t ex. är tävlingar eller annat eller simhallen är stängd. Vid osäkerhet, ring till Simhallen på 0771-586000 eller titta in på websidorna hos Sollentuna kommun eller Medley (som driver simhallen) för information.

Måndagar bruka vi ha möjlighet att komma in i omklädningsrummen för ombyte kl. 20.30 och att lämna omklädningsrummen senast kl. 22.30 (Simhallen larmas och låses då). Var vänlig och följ dessa tider. Vi har ett bra förhållande till simhallspersonalen och vill gärna fortsätta ha det så.

 


Visa större karta